Saturday, December 24, 2011

Segment: "Bloglist- We're the Students of SBP"

Salam..hye sume..
hari nie ak nak join segmen bloglist-kami budak SBP
ehh,,xletak banner lgi..
lupe plak..hehe semngt sangat nak join la katekan..

oke da tepek da banner nie.. done.. =)
kalau nak join,klik la kat banner yang cantek 2..

oke,,syarat2nyer senang je..beliau suroh describe psal diri sendiri,sekolah,kawan and perasaan kat skola 2..
pastu tepek la bape byk gmbr pasal skola 2..hurm,,nak stat camne ea??
xtau nie..

hurm,,desebabkan beliau nie fom4 and ak fom3,,xbole la gne 'ak'..
kat skola kan kene respect senior..so,,kne gune 'saye' la ea..huhu

oke,,skunk saye describe tentang diri saye dulu..
Nama diberi Nurul Nadia Abdul Rahman..(ceh cam nak gi temuduge je)
tpi orang panggil Nadia..
kadang2 tu panggil Oza sebab.........*some text missing*
haha saye nie pelaja dari skola SBPI Rawang..
nak tau kat mne??hurm,,cek kat go0gle map jumpe la 2..
logo skola nak kne letak x??hurm,,letak je la..
mne tau ramai yang xtau skola saye 2 logonye camne..
oke,,cmtu la logo skola saye..
saye palajar tingkatan3..kelas 3 Jannatul Ma'wa..
wahh,,nme syuga 2..jangan men2..haah
nie kelas yg kedue..kelas first namenyer Jannatul Firadaus and third Jannatul Adnin..
ade tige kelas je bagi menengah rendah..menengah atas ade enam..
kalau nak tau name kelas2 tu,,datang la kt skola saye ye..wat lawatan xberbaya pon boleh..
huhu ops,,sebelum terlupe..
setiap batch ade name kn??korg punyer skola pon mzty ade nam gak kn??
jadi,,name batch saye LOX..
korang tau x mksud LOX tu ape??meh sini saye bagitau..
L=Legend
0=Of
X=xcellent

ktorng nak jadik batch paling xcellent skali..
2 psl nam e batch ktorg LOX
huhu oke,,saye xtau nak cter ape psal kawan saye..
saye rse sume kawan same je kot kt sume skola..
ade yang baek ngan kite,,dengki ngan kite,,sombong ngan kite,,tu sume lumrah..btol tak??
mase saye fom one dulu,,saye rse cam sedey je nak tinggalkn umah..
ye la,,da la jaoh di tempat asing nie..
tpi disebabkan senior and kawan-kawan baru,,saye rase seronok sangat kt skola 2..
duwe taun lagi nak tinggalkan skola..sdehnyer..
rase mcm xnak pegi dari skola tu je..
byk kenangan saye ngan kwan2..cth nyer,,kene marah dengan *some text missing*,,jamuan kelas kat luar,,lawatan kt mne2 tah tpi yang pasti best la sko0la 2,,
rse cam nak taip panjang2 je lagi tpi xpe la..
nnty jadi luahan hati la plak..basah keyboard nie kang..

hurm,,nk tepek gambar ape ea??
saye xde byak sangat gambr..
amek kat facebook je la..
bole kn??^_^

nie gambr tyme ktorg after PMR..
pegi skola SBPI Gopeng..best sgt dorg nie..
frindly gyler..huhu sayang iGope..

nie pulak gambar tyme dak kuses batchmark kt skola saye..
luv Uall Kuses

nie xtau gmbr bile..hehe


gmbr pompuan je??gmbr laki nak jugak k??
hurm,,oke la..sye tengok dulu ade ke x gmbr dak laki..kejap ea..ngee~
nie gmbr dak laki kt iGope..happy gyler kn??

nie pulak gmbr tyme dak laki men bowling kat WangsaWalk..

oke,,saye dak tepek banyak gambar da rasenyer..huhu
itu je..sebenrnye saye xkesh pon menang ke tak,,tpi yang penting saye dpt berkongsi kegembiraan bersame rakan-rakan SBP yang len..
best la sume skola SBP..Terbaek..
oke saye nak tag kawan,die and kamu..
done sumenyer....




2 comments:

Amal Azraai Azuha said...

Hye there! Thanx 4 joining this segmen! The result will be announced soon.. so stay tuned!

Nadia Rahman said...

hehe oke..i'm waiting..