Sunday, January 1, 2012

Balik asrama la~

Assalamualaikum..
Hai sume,oke today nk ckap pasal oztel(asrama).
oztel?kenape dengan oztel?xbest k?haha ntah la
esok nak kene balek oztel.awalkan? sekolah len balek 3 aribulan.xacik kan?
haha xkesa pon..sebenarnyer rindu gyler kat oztel..benda yang paling rindu kat oztel korang rase ape?
selalu orang cakap rindu maen ngan member,geng,buli junior, makan2 tengah dorm,wat bising kat kelas..
tapi xramai yang cakap rindu nak solat berjemaah ngan kawan ,senior and junior.
haha itu perkare yang ak sangat rindu nak buat.
kalau kat umah bole solat kt dalam bilik je.
kalau kat skola kene wajib solat kat masjid,berjemaah pulak 2..xke best??best la seriously.


hurm,kalau kat oztel selalu makan kat DM same2..wah,,rindunyer..xpe2 tinggal sehari je lagi..
xsabar nyer..dulu rase cam mals je nak blek oztel,tapi xtau sejak bile ntah rase cam xcited lak.
haha da la bru packing barang 50% je..50 lagi buat malam nie la..
baru syok gelabah2 pack sampai due tige pagi.
pastu after suboh rase ngantok.masok kete teros je tido.
bangun2 tengok2 da sampai.bestnyer..macam da rancang sume jadik je.
haha oke la..nak gi beli barang (ceh,,beli barang pon belom lagi)
barang untok toilet je la..btw sesape yang balek oztel nanty jage diri leklok ea..
jangan engat nak enjoy ngan kawan je.belajar 2 yang paling penting.
ilmu dunia and ilmu akhirat..=)) hehe peringatan untuk diri sendiri gak..

3 comments:

cik mun said...

hPPY NEW YEAR!!

soooooour said...

ddk hostel mmg best..lg2 klu da senior...hahaah..

Nadia Rahman said...

haha da ade pengalaman nampak...